Wienin lentokentällä – Münchenin lentokentällä *

Wienin lentokentällä 24.8.2014

Onni ja smoothie manWienissä näyttää syövän ennalta ehkäisy ulottuvan jo lentokentän pikaruokapaikkoihin. Henry’s Smoothies & Säfte baarissa söin vuohenjuusto salaattiannoksen jossa lisukkeena oli  mm. granattiomenan siemeninä. Juomaksi tilasin ”terveys” smoothien nimeltä Erd-Man-Cado, jonka vielä pystyi terästämään ”Der Verteidiger extralla” Extran aineet viimeisten tutkimusten mukaan sekä ehkäisevät eturauhassyöpää että hidastavat PSA:n kasvua. Smoothie Erd-Man-Cado maksoi 7.50 € ja Der Verteidiger extra 2.50 €

Erd-Man-Cado: Pinaatti, lehtimangoldi, avocado, mansikka, hampun siemen, Chia siemen, pellavan siemen, kookos- tai mantelimaito.
Extra: Der Verteidiger (suom: puolustaja): Kurkuma, inkivääri, sitruuna, cayennepippuri, oreganolla maustettu oliiviöljy.

Molemmat sekoitettiin erikseen tehosekoittimella ja yhdistettiin. (Pinaatin tilalle olisin ehkä laittanut jotakin muuta).

Henrys Smoothies und SäfteWirkungOhessa vielä kopio esitteestä jossa kerrotaan extroissa käytettyjen ravintoaineiden terveysvaikutuksesta.

 

 

 

 

 

Münchenin lentokentällä 17.19.2016

muenchen-1-1Hip hurraa! Taisin löytää vihdonkin vegeravintolan! Tulomatkalla Itävältaan jouduin viettämään 6 tuntia Münchenin lentokentällä. Nälkä! Kävelin lähtöaulaa edestalaisin mutta kaikki ravintolat tarjosivat vain sekaruokaa tai täytettyjä vehnäsämpylöitä.

Mutta nyt, löysin paluumatkalla ravintolan jossa kaikki oli vihreää vihreämpää! Takaseinäkin oli täynnä vihreitä maustekasvien kuvia ja sisäänkäynti oli koristettu mausteita sisältävillä lasipurkeilla.

muenchen-2-1Sitten katsoin ruokalistaa. No voi sun MÜNCHEN! Humppaa humppaa humppaa tralla laa, tralla laa, tralla laa, Humppaa humppaa humppaa tralla laa, tralla laa, tralla laa, lihaa saa, lihaa saa,

Lihaa ja kaljaa, siitähän München on kuuluisa. Lokakuun kaljafertivaali alkaa jo lentokentällä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *