Spontaani -radikaali paraneminen

 

Ph.D Kelly Turner on julkkaissut kirjan Radical Remission jossa on sellaisten potilaiden selviämistarinoita joita lääketiede ei ole pystynyt auttamaan. Tutustuin hänen sivuillaan nimimerkin tubarod selviämistarinaan. Kelly Turnerin mukaan tyypillistä paranemiselle on se että potilas itse on tehnyt valtavasti työtä paranemisensa eteen. Tutustu myös sivuun: www.RadicalRemissionCourse.com. Applying the 9 Healing Factors Into Your Own Life.

 

Nimimerkin tubarod selviämistarina.

Tubarod:n selviämistarina Syntymävuosi: 1947 Yhdysvallat.

TIIVISTELMÄ: Toinen kokemukseni syövän kanssa oli hyvin erilainen ensimmäisestä. Jos joutuisin tekemään sen uudestaan, olisin selvittänyt vaihtoehtoiset hoidot ensin. Virallinen lääketiede haluaa sinun tekevän päätöksen heti. Muista, syöpä ei saata olla hätätilanne. Mieti rauhassa, katso vaihtoehtoja. Lainaa rahaa, jos pakko, mutta etsi tunnettu vaihtoehtois-integratiivinen lääkäri ja konsultoi heitä ennen kuin teet lopullisia päätöksiä. Perinteinen lääketiede ei kerro sinulle koskaan vaihtoehtoisesta tai integratiivisesta hoidosta, sinun pitää etsiä se itse.     17. tammikuuta 2017

TERVEYSHAASTE: Eturauhassyöpä, toinen esiintyminen; ei-metastasoitunut virtsarakkosyöpä; metastasoitunut eturauhassyöpä; ei-leikattava; Gleason 9, kun 10&12 biopsia 2014 Syövän luokitus: 4. Diagnoosi: 2006

NYKYINEN TERVEYSTILANNE: Stabiili tai kutistumassa

STABIILIUDEN SAAVUTTAMINEN: 2006

PARANTUMIS MENETELMÄT: Käytin virallisesti hyväksyttyjä menetelmiä ja ei-virallisia menetelmiä samaan aikaan

DIAGNISOINTI: Biopsia ja patologian diagnoosi, kuvantaminen (CT, PET, MRI, röntgen jne)

VIRALLISET HOITOMENETELMÄT: Kemoterapia, sädehoito

MITÄ YHDEKSÄSTÄ RADIKAALIN REMISSION TEKIJÖISTÄ OLET KÄYTTÄNYT? Ruokavalion muutos, yrtit & lisäravinteet, positiivisten tunteiden lisääminen, tukahdutettujen tunteiden vapautus, henkisen yhteyden syventäminen, oman terveyden hallinta.

MITÄ MUITA VAIHTOEHTOISIA MENETELMIÄ OLET KOKEILLUT? Suoliston puhdistus, energiaparantaminen (akupuntio, reiki, kinesiologia jne), liikunta, immunoterapia, hieronta, tuumorin sisäisiä injektioita (kemoterapiapohjaisia)

TARINA

KUVAILE DIAGNOOSIMENETELMIÄ JA VIRALLISIA HOITOJA JOITA OLET KÄYTTÄNYT, JA NIIDEN AJANKOHTIA. OLIKO NIISTÄ APUA?

Ensimmäinen hoito vaiheen 2 eturauhassyövälle 2007, yhteensä 43 säteilytyskertaa. Tuumorit tuhottu. Seksuaalifunktioiden menetys 6 kuukauden aikana. Lääkäri ei suositellut elämäntapa- tai ruokavaliomuutoksia. PSA nousi ylös 25 kuukautta hoidon jälkeen. Marraskuussa 2013 virtasaamisongelmia. Kiireelliset ongelmat: virtsankarkailu. Näin urologia Kiinassa. Hän käski palata Yhdysvaltoihin heti eturauhasleikkausta varten. Palasin yhdysvaltoihin Carolina Urology keskukseen Lexingtonissa, SC USA, jossa minua hoidettiin jo 2007. PSA 16.82. Otettiin biopsia, PET-kuvaus ja CAT-kuvaukset. Diagnoosi: ei-leikkaukseen soveltuva vaiheen 3 eturauhassyöpä. Suositukset: Flowmax ja lupron pistokset. Hoitosuunnitelma: Palaa takaisin 6 kuukauden päästä katsomaan, jos eturauhanen on kutistunut tarpeeksi leikkausta tai kryoleikkausta varten. Flowmax auttoi virtsaamisessa. Otin hitaasti vapautuvan 6 kk lupron pistoksen 6. kesäkuuta 2014 ja jatkoin Flutamidin ottoa (250 mg, 2x päivässä) 6. kesäkuuta 2015 asti.

Aloitin vaihtoehtoisen hoidon 18. toukokuuta 2014 vaihtoehtoishoitoklinikalla Myrtle Beach South Carolina (USA) -nimisessä paikassa, lääkäreiden Dong ja Brownin hoidon alla. (www.360healthcaremyrtlebeach.com ja www.Alternativehealthcaremb.com). He paransivat immuunijärjestelmääni lähipotilaana 1 viikon ajan ja sivistivät minua täysimittaiseen elämäntyylimuutokseen. Käytin energiakoneita, akupunktiota. He opettivat minut ostamaan ja kokkaamaan kokonaisvaltaista syöpäruokavaliota ja ottamaan yrttejä ja vitamiineja. He myös esittelivät minut lääkärille Yu Baofa (integroivan lääketieteen onkologi) Pekingistä, kiinasta. Lensin Pekingiin hänen hoidettavakseen 14. kesäkuuta 2014 hänen patentoimallaan menetelmällä. (www.UMIPIC.com). Virtsaamisongelmat parantuivat täysin 3 viikossa, PSA 0.004  5 viikon kohdalla. (!) Palasin 8 viikon tuumorivastaiseen edistyneeseen hoitoon syys-lokakuussa 2015.

Terveys erinomainen nykyään. PSA 1.4 heinäkuusta 2015 alkaen. En käytä enää edellä kuvailtuja lääkkeitä. Otan vitamiinia B-17 (laterile), C-vitamiinia 1000 mg (lypo-spheric), kurkumaa/kuminaa/mustapippuria/kanelia 1 teelusikka päivässä, plus muita vitamiineja ja lisäravinteita, joita lääkärit Brown ja Down suosittelivat, ja käytän ”Intra-Max vitamiinia ja mineraaliravinnetta” ja liikuntaa.

Katso tietoa lääkärin Yu Baofan nettisivulta, jotta ymmärrät hoidon. Hän hoitaa kaikkia syöpälajeja hänen syöpäsairaaloissaan. www. UMIPIC.com. En saa rahallista vastinetta keltään lääkäriltä. Olen vain hyvin kiitollinen, että löysin integratiivisen lääketieteen lääkärit Brownin, Dongin ja Yu Baofan.

KERRO PARANTUMISTARINASI NIIN LAAJASTI KUIN HALUAT:

Minulla diagnosoitiin eturauhassyöpä ensimmäisen kerran 59 vuotiaana 2006. Minua hoidettiin perinteisen lääketieteen keinoin. 43 säteilytyskertaa Lexingtonissa, etelä-Carolinassa, USA:ssa. Syöpä ei toistunut muuta kuin marraskuussa 2013, kun asuin Kiinassa. PSA kiipesi hitaasti 11.2 asti, jonka jälkeen sain akuutteja virtsaamisongelmia. Näin urologin Kiinassa, joka kertoi palaamaan USA:han leikkausta varten. Sain viimein tapaamiskerran USA:n virallisten lääkäreiden kanssa huhtikuussa 2014. Minulla oli akuutteja virtsaamisongelmia ja PSA 16.82. Minulta otettiin biopsia ja vaiheen 3 ei-leikattavissa oleva eturauhassyöpä (Gleason 9), ja minulle kerrottiin, että he eivät voineet tehdä mitään muuta kuin antaa Flowmaxia virtsaamisongelmiin ja Lupron hormonipiikkiä turvotuksen laskemiseksi. Minun käskettiin palata 6 kk päästä, jolloin nähtäisiin voiko eturauhasta operoida ja leikata.

Ex-kälyni kertoi pojalleni radioterapialaitteesta, joka voisi tappaa syöpäsoluja radioaalloilla. Tutkin internettiä ja löysin laitteen ”CancerTutor”. Hoito oli saatavissa Warrenissa, Michiganissa, USA:ssa, noin 800 mailin päässä minusta. Päätin ajaa sinne ja mennä hoiton. Kun tutkin ”CancerTutor” laitetta, opin intra-max vitamiini ja mineraaliravinteesta, ja näin että niitä saisi vaihtoehtoisklinikalta Myrtle Beachistä etelä-Karolinassa, USAssa. Soitin sinne ja puhuin lääkäri Brownille. Hän kertoi minulle, että heillä oli tätä vitamiinia, ja kertoi mitä hoitomenetelmiä heidän klinikallaan oli sekä radioaaltolaitteesta, jota myös etsin. Myrtle beach oli paljon lähempänä, joten päätin sopia tapaamisen sinne (vaihtoehtoisklinikka Myrtle Beachissa, Etelä-Carolinassa).

Alkuperäisen hoitosuunnitelmani piti alkaa 3 viikkoa myöhemmin, sillä heillä oli monta potilasta. Viikko myöhemmin ystäväni sanoi minulle: Rodney, mikset soita ja katso jos he voisivat nähdä sinut aikaisemmin, sillä minulla oli suuria ongelmia virtsanpidättelyssä. Soitin lääkäri Brownille lauantaina ja kysyin, että olisiko mahdollista tulla 2 viikkoa aikaisimmin. Hän pyysi soittamaan myöhemmin takaisin. Klo 14 hän soitti takaisin ja kertoi, että jos löydän hotellin alueelta viikoksi, he voisivat hoitaa minua jo maanantai-aamuna seitsemältä.

Ajoin Myrtle Beachiin, SC. Löysin hotellihuoneen ja aloitin matkani integratiiviseen lääketieteeseen maanantaina 19.5.2014. Mahtava kokemus!!! Opin paljon kropastani ja syövästä. Dr. Dong suoritti alustavia testejä (kiinalainen lääkäri), ja hän antoi minulle hoitosuunnitelman ja opetti kuinka elää uutta elämäntyyliä. Ihme tapahtui minulle siellä. Kiinalainen onkologi Yu Baofa Pekingistä oli luennoimassa Virginian yliopistolla Richmondissa (Va, usa). Hän oli Dongin henkilökohtainen ystävä, ja hän tulisi hänen klinikaalleen ennen paluutaan Kiinaan lauantaina 24.5.2014. Hän puhuisi Dongin potilaille hän patentoimastaan menetelmästä ”Syövän integroitu hoito”. Dong kysyi, että haluaisinko tavata hänet. Sanoin tietenkin kyllä. Torstaina 22.5.2014 tapasin Dr Yu Baofan vaihtoehtoisklinikalla Myrtle Beachissa (SC, USA). Hän katsoi potilastietojani, CT-kuvaa, PET-kuvaa jne ja sanoi minulle: ”Jos tulet Kiinaan, voin auttaa sinua”. Tässä oli se ihme. Kuinka yksi amerikkalainen mies vaiheen 3 ei-leikattavissa olevan eturauhassyövän kanssa voisi törmätä yhteen 1.4 miljardista kiinalaisesta Myrtle Beachissa, SC, USA:ssa? Se voi olla vain ”Jumalallinen väliintulo”. Sanoin kyllä, ja loppu on historiaa.

Lääkärit Brown ja Dong saivat immuunijärjestämäni toimintaan. He opettivat kuinka ostaa ja valmistaa syöpää taisteleva ruokavalio ja menin kiinaan lääkärin Yu:n integroivaa syöpähoitoa varten. 5 viikkoa myöhemmin olin kuin uusi mies. On paljon enemmän tietoa kuin kerron tässä. Olisin vain toivonut tietäväni vaihtoehtoisista hoidoista ensimmäisellä kertaa, kun minulla oli eturauhassyöpä. Olen 68 ja voin hyvin. Henkinen elämäni on hyvää. Olen kiitollinen vaimolleni Sarahille hänen päivittäisestä tuestaan, Lääkäreille Dongille, Brownille ja Yu Baofalle heidän asiantuntemuksestaan. Etenkin olen kiitollinen Jumallalle, joka antoi minun löytää tien ulos taudistani vaihtoehtoisen ja integroivan lääketieteen avulla. Rod Miller – kiitollinen kaksi kertaa syövän päihittänyt voittaja. (En saa kompensaatiota keltään lääkäriltä, millään tavalla). www.UMIPIC.com (Dr. Yu Baofa). www.Alternativehealthclinicmb.com., www.360healthcaremyrtlebeach.com, )Drs. Brown ja Dong).

ONKO SINULLA AJATUKSIA MILÄ SAATTOI AIHEUTTAA TERVEYSHAASTEESI, TAI MIKÄ AIHEUTTAA NE YLIPÄÄTÄÄN?

Eturauhassyövän sain prosessoiduista ruuista/elämäntyylistä/armeijasta ja työpaikan kemikaalialtisuksesta. Virtsarakkosyövän sain säteilytyksestä, jolla hoidettiin eturauhassyöpää.

Kelly Turnerin sivulta löydät selviytymistarinoita useista eri syövistä: