Richard Béliveau

Kiinnostukseni ruokavalioon syövän aihettajana ja hoidossa sai alkunsa 2015 Tohtori Richard Beliveaun kirjasta Ruokavalio ja syöpä. Olen maininnut asiasta sivulla vihreä tee tarina. Mielestäni Beliveau on se henkilö, joka on saanut suuren yleisön kiinnostuksen takia myös julkisen sektorin kiinnostumaan ravinnon vaikutuksesta elintapasairauksiin. Goole löytää hakusanalla Richard Beliveau noin 400 000 artikkelia ja 7 000 linkkiä.

HRuokavalio ja syöpäänen verkkosivuillaan mainitaan että on julkaissut yli 250 artikkelia tieteellisissä ja lääketieteellisissä lehdissä. Hänen tutkimuksensa painopiste on syövän ehkäisyssä ja hoidossa. Hän on kirjoittanut bestsellereitä otsikolla”Foods that Fight Cancer”, ”Cooking with Foods that Fight Cancer”, ”Eating Well, Living Well” , ”Death: the Scientific Facts” and ”Preventing Cancer”. Hänen kirjojaan on käännetty 25 kielelle 35 maassa. Suomeksi Ruokavalio ja syöpä.

Ehdottomasti tutustumisen aiheiset artikkelit ovat ehkäisy sivuilla. Esimerkisi: Vitamin D: An Essential Role in the Prevention of Cancer, Metastases: The Harmful Effects of Antioxidant Supplements, Move to Save Your Life!, The Influence of Diet on the Genes,  jne. Mielenkiintoisia artikkeleita on sivulla noin 100.

David Servan-Schreiberin kirjassa Das Anti Krebs Buch/Anticancer: A New Way of Life on Richard Beliveaun taulukoita elintarvikkeista jotka vaikuttavat syövän ennältaehkäisyyn ja hoitoon. Suosittelen kirjan tilaamista jos kielitaito antaa myöten.

Ohessa eturauhassyöpään, keyhkosyöpään ja suolistosyöpään vaikuttavat ravinto-aineet.

 

Dr. Beliveaun eturauhassyöpä ravintokeuhkosyöpä Belivieau

 

 

 

 

suolistosyöpä