Ota yhteyttä

Hei!

Onni afrokampausSähköpostilla voit ottaa minuun suoraan yhteyttä. Olen käytettävissä jos tarvitset vertaistukea tai pohtimisapua jos olet tilanteessa että et oikein tiedä mitä pitäisi tehdä.

En ole mikään asiantuntija, olen entinen tekstiilialan yrittäjä. Silloin 2008 kun sairastuin, ratkaisu piti tehdä nopeasti enkä löytänyt ketään kenen kanssa keskustella tai mistä olisi saanut tietoa.

Tänäkin päivänä on lähes sama tilanne, vertaistukiryhmää ei vain tahdo saada kokoon. Se on kuitenkin Dean Ornisch’in mukaan yksi tärkeimmistä asioista pärjäämisen suhteen.

Mikkelin vertaisryhmässä säännöllisesti kerran kuussa kokoontuu 3-4 henkeä vaikka Mikkelissä on eturauhassyöpäpotilaita yli 1000 miestä. Amerikkalaiset pitävät rinnassaan eturauhassyöpä merkkiä, tunnistavat näin toisensa ja voivat jutella. Suomessa ollaan hiljaa kuin pissa sukassa. Mikä meitä suomalaisia vaivaa? Merkkejä tilattavissa Choose Hope.com sivuilta. Olisiko tästä tavasta apua suomalaisille eturauhassyöpäpotilaille?

Jos haluat jutella tai vaihtaa ajatuksia, ota yhteyttä milloin vain, myös iltaisin ja viikonloppuna. Sype osoitteeni on onnialanen Sähköposti osoitteeni on: onni(miukumerkki)onnialanen.fi ja puhelin on +358 (viisinolla) 3868880, WhatsApp: onniantero alanen, WeChat: onniantero

PS: Elämää ei kannata ottaa niin vakavasti. Huhtikuussa 2015 Teneriffalla otin afrokampauksen. Sen jälkeen värillisetkin alkoivat moikkaamaan!

2 kommenttia artikkeliin ”Ota yhteyttä

  1. Hei vaan Onnialanen !
    Olen 66 vuotias nainen ja lukenut blogiasi useammankin kerran. En sairasta syöpää eikä kukaan lähipiirissäni, mutta aina asiat kiinnostaa ja päädyn sivuille, jotka käsittelevät terveyttä, terveellisiä elämäntapoja, kasvis- ja raakaruokaa, vitamiineja, ravinteita yms. Olen vaihtoehtolääketieteen kannattaja eli homeopatian. Olen käynyt myös kiinalaisen lääketieteen, akupunktion, shiatsun, vyöhyketerapian, intialaisen päähieronnan ja yrttilääkinnän kursseja. On hienoa että pidät tätä blogia. Tyttäreni (33)oli se, joka kertoi tästä minulle. Luulen, että lukijoita on, mutta kommentit tahtovat jäädä lähettämättä. Olen asioista kanssasi samaa mieltä. Toivon jaksamista, terveyttä ja iloa elämääsi jatkossakin. Sulla tulee olemaan ihanaa elämää Kiinassa 🙂 terveisiä Mikkeliin, sieltä ollaan.

  2. Moi Onni. Itse olen 45-vuotias Järvenpääläinen perheenisä, jolla havaittiin eturauhassyöpä 2015 syksyllä. Alkushokin jälkeen sain tilanteen itseni kanssa hallintaan ja käsittelen kokemustani myös blogikirjoittamisen avulla. Blogiani saa lukea ja jakaa. Jos vaikka helpottaa jonkun toisen marssia tämän taakan kanssa. Tässä ensimmäinen kirjoitukseni (näitä on sitten kolme tämän jälkeen):
    http://vanharuuna.omablogi.fi/elama-heittelee-joskus-kovaakin/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *