Leivinsooda ja vaahterasiirappi

Alkaalista vettä, leivinsoodaa. Kyllä vai ei?

Valitettavasti minulla ei ole vastausta asiaan. Luulen, että syömällä riittävästi kasviksia, vaikka 10 vuoden aikana kilo päivässä, elimistön happo-emästasapaino on kunnossa. Lähtisin ensi totuttamaan suoliston bakteerikantaa käyttämään kasviksia hyväksi jotta voisin jättää runsaasti energiaa sisältävien ravintoaineiden, kuten gluteiinipitoisen viljan, sokerin ja lihan määrän vähemmälle. Kokemukseni mukaan bakteerikannan muuntuminen vie 2-4 viikkoa aikaaa jonka nälkä viestittääkin sipsi- tai karkkipussin sijasta vaikka keittämään parsakaalia tai syömään marjoja ja pähkinöitä. Toisaalta Vernon Vito Johnston’in pitäisi olla jo kuollut ja kuopattu. Nyt hän on kirjoittanut kirjan eturauhassypänsä hoidosta leivinsoodan avulla. (Onni 19.8.2015)

Leivinsooda vaahterasiirappi resepti

Ohje verkkosivulla POLITAIA

Bikarbonaatti-vaahterasiirappi syövän hoito on luonnollista kemoterapiaa ja tappaa syöpäsoluja ilman julma haittavaikutuksia.

Valmistus:
Yksi osa natriumbikarbonaattia ja kolme osaa vaahterasiirappia kuumennetaan pienellä pannulla ja voimakkaasti massaa sekoittaen noin 5 minuuttia.
Joka päivä nautitaan 1 lusikallinen tai enemmän

Varoituksia alkalisesta vedestä

Markus RothkranzElimistö tarvitsee happoja. Jos ne neutraloidaan alkalisella vedellä, (markkinoilla on laitteita joilla juomavesi saadaan alkaliseksi) elimistö joutuu neutraloimaan ne josta voi seurata ongelmia. Katso video The Alkaline Myth & Hype- The Acid-Alkaline Truth Exposed.

Tämä video kuulunee samaan sarjaan vaikka siinä puhutaan leivinsoodan käytöstä: Consuming Baking Soda? WATCH THIS FIRST!!! pH stability and activity curves of pepsin with special reference to their clinical importance

Vernon Vito Johnston.

Agressiivinen eturauhassyöpä, löydetty 5 vuotta sitten. Gleason 9, PSA 22,3, syöpä levinnyt luustoon. Hoitaa itseään soodalla. Lisää aiheesta Youtubessa: Prostate Cancer Reversed with Baking Soda? Best Time to take the Baking Soda-Molasses Anti-Cancer Protocol Sodium Bicarbonate (Baking Soda) and pH Medicine

pHKillsCancerVernon’s Dance with CancerEnglanniksi video BAKING SODA & MAPLE SYRUP KILLS CANCER (pHKillsCancer). Verkkosivut Vernon’s Dance With Cancer

”Over the past five years I have learned a lot about myself, especially my health beliefs. I went from listening to doctors telling me I only had months, to at the very most, three years to live. Here I am, over five and a half years later, still alive.”

Vernon - 1Johnstonin mukaan  Krebs wird bei pH 7-7,5 gelähmt – Krebs wird bei pH 8-8,5 vernichtet]. Olen etsimällä etsinyt asiasta tieteellisiin tutkimuksiin perustuvaa tekstiä mutta en ole löytänyt.

Olen kääntänyt otteita Vernonin kuurista. Ohjeiden noudattamien on jokaisen omalla vastuulla. Johnstonin mukaan pH pitää saada nousemaan kuurin aikana  tasoon 8 – 8,5, pH minkä pitäisi tappaa syöpäsolut. On suositeltavaa pitää pH tässä tasossa 4-5 päivän ajan. Tämän jälkeen pH on tuotava normaaliin tasoon, joka on 7,2-7,5. Tämä taso pitäisi aiheuttaa syöpäsolujen menemisen lepotilaan. Ohje englanniksi tästä linkistä.

 • 1 teelusikallinen ruokasoodaa ja 1 teelusikallinen vaahterasiirappia (tai rypälesokeria eli gukoosia tai glukoosisiirappia). Juo sekoitus (ruumiin lämpöisenä n. 37 astetta) kerran päivässä tyhään vatsaan 5 päivän ajan. (Onni: mielestäni paras aika on aamulla kun vatsa on lepotilassa, ks. Tays PET-TT ohje)
 • Päivinä 6 ja 7 sekoita 2 tl ruokasoodaa ja 2 tl siirappia / glukoosia 1 kupilliseen vettä; juo kahdesti päivässä
 • Päivinä 8-11 juo sekoite 3 kertaa päivässä.
 • 12. päivänä, jos uskot hoidon tehonneen, voit lopettaa kuurin

Korallen-Kalzium (Coral Calcium) 3000 mg, Vit D3 10,000 iu’s, Alpha-Lipoid-Säure (alpha lipoic acid) 100 mg, CoQ10 200 mg, Silybum marianum (Milk Thistle) 1000 mg, Echinecea 500 mg, Kalium (Potassium) 200 mg

Dr. Tullio Simoncini väittää: syöpä on sieni

MV lehti: Italialainen lääkäri, Dr. T. Simoncini, sai “viranomaisten järjestämät syytteet” ja lääkärin oikeudet vietiin, hänen saatuaan parannettua “toivottomiksi tapauksiksi tuomittuja” syöpäpotilaitaan tavallisella ruokasoodalla, eli vetykarbonaatilla. Hän on tutkimusissaan havainnut että syöpä on sieni. Usein syödään liian hapanta ruokaa, (mm. teollisesti jalostettuja lihatuotteita, aamiaismuroja, virvoitusjuomia, kahvia..), jolloin elimistön pH -luku laskee normaalista, arvoon n. 5-6. Tämä altistaa elimistön hiivasienien (Candida)hyökkäyksille, joita muutoin normaalistinkin kehossa on.
Hyökkäyksessä sieni tukahduttaa solun toiminnan ja sen puolutuskyvyn heikennyttyä, aiheuttaa tulehduksen. Syöpäsieni leviää edelleen puolutuskyvyttömässä kudoksessa tehden etäpesäkkeitä. Ruokasooda, eli leivinjauhe, nostaa kehon pH -arvon normaalille tasolle, n. 7,0-7,3 ja syöpäkasvain, joka on todellisuudessa sieni, häviää jälkiä jättämättä.

Vernonin menetelmän esikuvana on ilmeisesti PET-TT kuvaus:

pet_ctHUS: PET-TT on tutkimus, jolla kartoitetaan muun muassa syövän levinneisyyttä. Tutkimuksen avulla voidaan selvittää syöpäsolujen levinneisyyttä hyvinkin tarkasti, jopa solutasolle saakka. Tutkimuksessa potilaalle annetaan suoneen radioaktiivista merkkiainetta, useimmiten fluorideoksiglukoosia (FDG). Glukoosi eli hedelmäsokeria sisältävä merkkiaine hakeutuu kohteisiin, joissa on vilkastunut aineenvaihdunta, kuten syöpäsoluihin.

Tutkittava potilas lepää vuoteessa ennen merkkiaineen antoa ja sen jälkeen, jotta lihasjännitys ja aineenvaihdunta tasaantuu ja sokeria sisältävä merkkiaine hakeutuu paremmin juuri haluttuihin kohteisiin. (Vernonin soodmenetelmä sovellus: aamulla sooda/flukoosi ja sen jälkeen 45 minuutiksi takaisin vuoteeseen)

Tays: PET-TT-tutkimuksella voidaan paikantaa esimerkiksi syöpäkasvaimia ja niiden etäpesäkkeitä sekä tulehduspesäkkeitä. Tutkimuksessa käytettävä radioaktiivinen merkkiaine hakeutuu elimistössä sokeria käyttäviin kudoksiin. PET-TT-tutkimukseen valmistautuminen: Raskasta fyysistä rasitusta on vältettävä 24 tuntia ennen tutkimusta. Ennen tutkimusta potilaan on paastottava vähintään kuusi tuntia. Odotustilasta potilas ohjataan lepohuoneeseen. Lepo ennen tutkimusta on oleellinen lihasten merkkiaineenoton vähentämiseksi. Lepohuoneessa laitamme kanyylin kyynärvarren laskimoon.

2 kommenttia artikkeliin ”Leivinsooda ja vaahterasiirappi

 1. Luin Vernon V. Johnstonin tapauksen ja katsoin hänen videonsa utube ssa. Olen nyt itse nähnut 2 tapausta omassa tuttavapiirissäni, että he vapautuivat prostata-syövästa tällä metoodilla. Kerroin kummallekkin tuttavalleni miten ”lääke” sekoitetaan ja nautitaan.
  He ovat nyt reilut 2 vuotta olleet terveitä. Syöpä katosi… Olen myös itse käyttänyt tätä menetelmää ennalta ehkäisevänä…

  1. Hei,

   kiitos tärkeästä kommentistasi jonka huomasin vasta eilen illalla. Olen puolitoista vuotta pitänyt blogiani, kommentteja olen valitettavasti saanut vain pari kappaletta ja siitä syystä olen vain silloin tällöin käynyt tarkistamassa onko niitä tullut.

   Sinun kommenttisi on äärettömän tärkeä tieto meille kaikille sytöpäpotilaille mikäli pitää paikkaansa mitä kirjoitat, että 2 henkilöä tuttavapiiristäsi ovat vapautuneet prostata-syövästä Johnstonin menetelmällä.
   Itse olen pikkuhiljaa päätynyt sellaiseen teoriaan, että eturauhassyöpä on sitä agressiivisempi mitä happamempi keho on. Bikarbonaatti on nopea ja tehokas mutta vain hetkellinen tapa korjata kehon pH alkalisemmaksi. Sen vaikutus loppuu parissa päivässä jos sitä ei nauti jatkuvasti. Jatkuvasti nautittunakaan se ei korjaa solujen ja luuston mineraalitasapainoa. Itse käytän Dr. Jacob’s Basenpulver tuotetta jossa 1 annos 6 g sisältää kaliumia 750 mg, kalsiumia 270 mg, magnesiumia 188 mg, natriumia 6 mg, sekä pieniä määriä sinkkiä, D-vitamiinia ja B-1 vitamiinia. Tarkkailen virtsan pH tasoa päiväittäin ja tarvittaessa käytän bikarbonaattia siten että päivän sisällä pH käy arvon 7 molemmilla puolilla.

   Voisiko tuttavapiirisi tapauksista saada seikkaperäisempää perustietoa. Olen etsinyt verkosta tapauskeromuksia jossa joku kertoisi parantuneensa eturauhassyövästä Vernon V. Johnstonin bikarbonaattimenetelmän avulla mutta en vain ole löytänyt. Olisi äärettömän tarkeä meille kaikille syöpäpotilaille saada seikkaperäistän tietoa menetelmästä joka antaa toivoa parantumisesta kun koulukääketiede ei parantumista lupaa, antaa vain korkeintaan lisää elinvuosia. Tällaisia tietoja olisivat esimerkiksi ikä ja sairauden toteamisen ajankohtana ja nyt, mitkä PSA ja Geason arvot olivat silloin ja nyt. Onko koululääketieteen hoitoja on tehty ja milloin ja mikä PSA oli koululääketieteen hoitojen jälkeen. Mitä ystäväsi arvelevat syöpään sairastumen syiksi, esimerkiksi ruokavalio, liikunta ja psyykkiset syyt. Ja sitten Johnstonin menetelmästä. Kuinka paljon ja usein he bikarbonaattia/vaahterasiirappia käyttivät ja mikä PSA oli ennen käytön aloittamista ja mikä se on nyt.

   Terveisin Onni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *