Gerson terapia ja kokemukseni siitä

das-gerson-wunder videoGerson Terapia on viralliselta taholta osoitettu näennäistieteeksi eli huijaukseksi. Gersonin kannattajien mukaan lukuisat ihmiset ovat hyötyneet siitä ja käyvät terapiassa Gerson Instituutissa Meksikossa. Terapian tarkoituksena on korjata natrium-kalium tasapainoa ja poistaa kuona-aineita elimistöstä.

Koska Gerson aineisto on niin vaikuttava, päätin kokeilla sitä kesällä 2015, katso Onnin Gerrsonkokeilu. Gersonkokeilun lopusta voit lukea masentavista tuloksista.

 

Lainauksia ja linkkejä Gerson terapiasta.

Otteita Bishop / Gerson Die Gerson-Therapie. 70-luvun lopulla lääkäri, fyysikko, matemaatikko ja biofyysikko Freeman Widener Cope kirjoitti: ”Kliiniset havainnot ovat osoittaneet, että Gerson Terapian kaliumrikas ja vähäsuolainen ruokavalio pystyy parantamaan monia ihmisiä joilla on pitkälle edennyt syöpä. Toisessa julkaisussa Cope selitti, että soluvauriot koko kehossa näyttävät noudattavan samaa toimintatapaa: ”Aluksi solu menettää kaliumia, toiseksi puuttuvat kalium korvataan natriumilla, kolmanneksi solu turpoaa johtuen liiasta vedestä (solujen turvotus). Liikaavedestä turvonnut solun energiantuotanto häiriintyy. Samanaikaisesti se haittaa proteiinisynteesiä sekä rasva-aineenvaihduntaa.

Gerson pystyi vaikuttamaan soluvauriosyndroomaan myönteisesti ruokavalio-ohjelmansa avulla. Tämä tapahtui täydellisellä suolan poistamisella ravinnosta, kaliumrikkaan ravinnon ja lisäkaliumin avulla. Tämän lisäksi vahva proteiinin ja rasvan rajoittaminen, koska vahingoittuneet solut eivät kykene hyödyntämään niitä ja joka on välttämätöntä maksan myrkkyjen poistamiseksi. Alla oleva kuva Gerson täysterapia sivu 131

Full-therapie-Ps-50Yksi tärkeimmistä Gerson Therapian menetelmistä on maksan/sappirakon puhdistus käyttäen kahviperäruiskeita. Dr. Gerson tiesi, että kahviperäruiskeet laajentavat sappiteitä jonka seurauksena maksa voi päästä eroon siihen kertyneistä myrkyistä. Tämä löytö on vahvistettu äskettäin kolmen tiedemiehen, Wattenberg, Sparmins ja Lam Institute of Pathology, University of Minnesota. He pystyivät osoittamaan, että peräsuolen kautta annosteltu kahvi maksassa stimuloi entsyymi järjestelmää (glutationi-S-transferaasin), joka pystyy poistamaan myrkyllisiä vapaita radikaaleja verenkiertoon. Tämän entsyymin normaalia aktiivisuutta kahvi peräruiske parantaa 600-700%  – joka siis johtaa valtavaan puhdistumisvaikutukseen.

Gerslon tietoa ja linkkejä

Gerson Terapia (Wikipedia) saksaksi, englanniksi on saksalaisen lääkäri Max Gerson (1881-1959) alunperin tuberkuloosin hoitoon kehittämä terapia. Sen jälkeen kun Gersoit olivat muuttaneet vuonna 1936 Yhdysvaltoihin, hän käänsi huomionsa ruokavalioon ja syöpään.

Gerson kijallisuutta:

gerson-lldas-grosse-gerson-buch

Healing the Gerson Way—Defeating Cancer and Other Chronic Diseases. Tässä kirjassa on tarkka 286 sivuinen englanninkielinen selostus Gerson terapiasta, kirja löytyy ilmaiseksi verkosta. Alla olevat kirjat löytyvät englanniksi, saksaksi ja paljon muillakin kielillä (Kiina, Japani, espanja) esim. Amazonilta. Muita kirjoja:

Eine Krebstherapie: Fünfzig geheilte Fälle Max Gerson.
Das Große Gerson Buch: Die bewährte Therapie gegen Krebs und andere Krankheiten.
Die Gerson-Therapie: Chronische Erkrankungen biologisch heilen.
Dr. Max Gerson – Eine Biographie.

Varoituksia Gerson terapiasta

Cancer Research UK sivuilla sanotaan: Lääketieteellinen tutkimus ei tue mitään väittämää, että tämä terapia voi ehkäistä, hoitaa tai parantaa syövän. Jotkut ihmiset käyttävät Gerson hoitoa tuntekseen hallitsevansa syöpää ja sen hoitoa. Jotkut uskovat, että erityiset vaihtoehtoiset hoitomuodot voivat auttaa hallitsemaan tai parantaa heidän syöpänsä. Ruokavaliolla voi olla tärkeä rooli syövän ehkäisyssä. Mutta tällä hetkellä ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että tekemällä jyrkkiä muutoksia omaan ruokavalioon, kuten Gerson hoito, se auttaisi tappamaan syöpäsoluja.

Tutkimus Gerson hoidosta
Ei ole mitään näyttöä siitä, että Gerson hoito toimii parannuskeinona syöpään. Yhdysvalloissa National Cancer Institute vuonna 2010 ei löytänyt näyttöä siitä, että se auttoi ihmisiä, joilla on syöpä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *