Saksalaisia mielipiteitä sairauksien syistä

Sakasalainen videohaastattelu väittää että käytännössä suurin syöpäsairauksien aiheuttaja on ympäristötekijät ja heikkolaatuinen ravinto.

Dr.-Med-Joachim-MutterKäännös videosta sivulta Frankfurter Consilium (saksalainen virtuaalinen klinikka), puhujana Dr. Med. Joachim Mutter, Facharzt für Hygienie und Umweltmedizin. Video Dr. Joachim Mutter – Vortrag über Schwermetalle, Strahlung und Gesundheit. Detoxklinik, Julkaisuja Grün essen!

”Me emme pysty tekemään mitään hoitoa jos emme tiedä mikä sairauden on aiheuttanut. Valitettavasti on niin, että useinkaan tätä ei tiedetä. Käytännössä 85 % kaikista sairauksista, mitä löytyy maissamme, ovat kroonisia sairauksia, ja näiden sairauksien syistä ei virallisella taholla tiedetä. Siitä huolimatta löytyy täysin selkeitä tieteellisiä tutkimuksia, jotka osoittavat, että sairauksien syyt tunnetaan. Kun syy on selvillä, sairaus voidaan parantaa. Jos emme tunne syitä voimme tukahduttaa oireet. Esimerkiksi korkeassa verenpaineessa sinulle määrätään verenpainelääke joka painaa verenpaineen alas. Sitä pitää jatkuvasti käyttää, muuten verenpaine nousee taas ylös. Tai reumalääkkeillä tukahdutetaan immuunisysteemi jotta sillä ei olisi reumaa tukevaa vaikutusta (damit kein Schub gibt). Jos lääkkeen nauttimisesta luovutaan, vaikutus lakkaa.

Sairautta ei oireiden hoidossa siis paranneta vaan oireita. Jos sinulla on särkyjä, otetaan särkylääkkeitä ja särky on poissa, mutta säryn syy ei. Sairauksien syyt kyllä tunnetaan. Ne ovat ensinnäkin vitaaliaineita joita puuttuu (vitamiinit, hivenaineet, mineraalit, amino- ja rasvahapot). Syödään liian paljon hiilihydraatteja ja liian vähän kasviksia. Toinen syy on kehon myrkytys. Olemme nykyisin alttiina yli 6 miljoonalle kemikaalille joita ennen toista maailmansotaa ei ollut olemassa. Vuosittain määrä lisääntyy sadalla tuhannella. Ne ovat kemikaaleja joita muoveissa tai ylipäätään kemiallisessa teollisuudessa valmistetaan, joita myydään, jotka päätyvät ympäristöömme, jotka käytännössä vielä muuntuvat erilaisiksi kemiallisiksi yhdisteiksi.

Näin meihin vaikutta kemiallinen koktaili, jota 50 vuotta sitten ei ollut olemassa ja joka vuosittain lisääntyy. Nämä myrkyt ja säteily, jota myöskään aikaisemmin ei ollut, sekä vitaaliaineiden puutos johtavat siihen, että ihmiset sairastuvat kroonisiin sairauksiin. Syntyy Ateroskleroosi eli valtimonrasvoittumistauti, sydänkohtaus, tai syöpä. Käytännössä 99 % kaikkien syöpäsairauksien aiheuttaja on ympäristötekijöiden ja heikkolaatuisen ravinnon aiheuttamia.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *